Vergadering van het Algemeen Bestuur Bedrijvenschap Hoefweg

Op dinsdag 8 december 2020 - 17:00 uur

Naar documentatie

Op dinsdag 8 december 2020 wordt van 17.00 uur tot 18.00 uur een vergadering gehouden van het Algemeen Bestuur van Bedrijvenschap Hoefweg.

Deze vergadering is openbaar en wordt in verband met de geldende COVID-19 maatregelen digitaal gehouden. Wilt u als toehoorder bij deze vergadering aanwezig zijn, dan kunt u contact opnemen met het secretariaat via: secretariaat@hoefweg.nl.  U krijgt dan de inbelgegevens toegestuurd.

De agenda en stukken voor deze vergadering treft u, vanaf 1 december 2020 op deze website aan. Deze stukken worden eveneens ter inzage gelegd bij de griffies van de gemeente Zoetermeer (Engelandlaan 502, 2711 EB Zoetermeer) en de griffie van de gemeente Lansingerland (Tobias Asserlaan 1, 2662 SB Bergschenhoek).

Documenten zijn hier te downloaden

Met vriendelijke groet,

Marike Kalf,

secretaris