Een plek voor u?

U zoekt een kavel?

Bel met Edwin Klop 06-33718684 of mail e.klop@hoefweg.nl

U bent op zoek naar een goed ontsloten vestiging voor uw onderneming? Het bedrijvenpark biedt zonder twijfel alle ruimte voor uw plannen: een open hoofdstructuur met flexibel in te delen en te bebouwen kavels.

‘Ik geniet van die grootschalige ontwikkelingen’

Het is de combinatie van een perfecte ligging en een uitstekende ontsluiting die Prisma maken tot de ideale bedrijventerreinlocatie. Dat zegt Edwin Klop. Klop is binnen het projectbureau Hoefweg verantwoordelijk voor de verkoop van grond.

bekijk de overzichtskaart

Voordelen van een Hoefweg kavel

Uitstekend bereikbaar

Via de weg, maar ook via het openbaar vervoer

Centrale ligging

De ideale uitvalsbasis voor de regio Rotterdam - Den Haag

Kavels tot 12 hectare

Dé plek voor organisaties die bewegingsvrijheid zoeken

Edwin Klop, marketing en verkoop bedrijventerrein

Schaars

Voor de ontwikkeling van bedrijventerreinen hebben we op dit moment de wind in de rug. De aanhoudende economische groei heeft grote vraag naar ruimte in beweging gebracht voor sectoren als handel, productie, logistiek & distributie. Investeringsgelden worden vrijgemaakt om mee te kunnen dingen naar het schaarse aanbod van grootschalige bedrijfskavels. “Ik word hierbij actief door de markt benaderd en dat is wel eens anders geweest”.

Veel mogelijk

Het bedrijventerrein Prisma ligt pal aan de A 12 bij de oprit en mei 2019 is hier tevens het station Lansingerland-Zoetermeer geopend. Een vervoerknoop waar trein, auto, bus en fiets met elkaar verbonden worden. Het is een ideale uitvalsbasis naar de regio Rotterdam en Den Haag. Op Bleizo geldt verder een algemene bedrijfsbestemming en de kavels zijn er groot. Dit betekent dat er voor een onderneming die ruimte en bewegingsvrijheid zoekt heel veel mogelijk is.

Sfeerfoto van Prisma Bederijvenpark

Ontwikkeling

Klop loopt in zijn functie van accountmanager al een flink tijdje mee. Hier hebben zich de ontwikkelingen in een hoog tempo voltrokken. Er hebben zich hier verschillende bedrijven gevestigd met als gemene deler logistiek en distributie. Wie over het terrein rijdt, ziet organisaties als Hoogvliet, Aldi, Thermo Fisher en Hello Fresh. Toeval? Klop: “Ik denk niet dat dit soort bedrijven met elkaar overleggen waar ze zich gaan vestigen. Wel houden ze elkaar natuurlijk nauwlettend in de gaten. En voor hen geldt allemaal dat ze met een vestiging hier op de perfecte locatie zitten met een prima bereik naar de omliggende steden.”

Accountmanagement

Klop doet het werk met veel plezier. “Je ziet het resultaat van je werk na verloop van tijd letterlijk uit de grond komen. Ik vind het mooi zo’n bedrijventerrein tot ontwikkeling te zien komen. Grote gebouwen, veel dynamiek. Het geeft het gebied een eigen status, hier gebeurt het!” Klop zit daarbij niet naast zijn telefoon te wachten tot hij gebeld wordt. “Nee hoor, ik ga naar netwerkbijeenkomsten, praat met mogelijke prospects en probeer de mogelijkheden die hier liggen zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen. En dan is het niet gek wanneer een onderneming voor een nieuwe vestigingslocatie aan ons denkt.”

Sfeerfoto van Prisma Bederijvenpark

Informatie

Kennismaken met Edwin Klop of benieuwd naar vestigingsmogelijkheden op Hoefweg? Dat kan. Edwin is telefonisch te bereiken via 06- 33718684 of per mail: e.klop@hoefweg.nl